16/03/2020

Boodschap om van thuis uit te werken.

Beste leerlingen

Het coronavirus heeft onze dagelijkse gewoontes grondig door elkaar elkaar geschud. Eén van de drastische gevolgen voor jullie persoonlijk is uiteraard het opschorten van de lessen.

Om te vermijden dat de verveling thuis al te sterk zou toeslaan, hebben wij met alle leerkrachten een 'noodplan' bedacht. Door dit te volgen, krijgen jullie de mogelijkheid om geziene leerstof even op te frissen of extra in te oefenen. Zie dit dus zeker niet als een 'straf', maar als een mooie gelegenheid om toch een beetje in topvorm te blijven tijdens deze moeilijke tijden.

De specifieke opdrachten voor deze periode zullen terug te vinden zijn in het mapje 'Thuisopdrachten corona' op smartschool en zal je eveneens kunnen raadplegen via 'mijn schoolagenda'.  Afhankelijk van vak tot vak kunnen er nog bepaalde afspraken gemaakt worden.

Wij begrijpen uiteraard dat dit een heel uitzonderlijke situatie is. Deze manier van werken is niet gebruikelijk. Toch rekenen wij erop dat iedereen deze opdrachten met de nodige ernst uitvoert. In ruil krijgen jullie uiteraard onze volledige 'digitale' ondersteuning. Je kan steeds per mail je leerkrachten bereiken voor vragen of hulp. 

Wij hopen elkaar spoedig te kunnen terugzien in normale omstandigheden. Probeer het in tussentijd gezond te houden.

Een regeling voor de ophaling van mappen en materiaal volgt nog in de loop van de dag. Kijk alle dagen op smartschool!

Groetjes,

Directie en leerkrachten